DIREKCIJA: +387 33 724 220 DISPEČERSKI CENTAR: +387 33 724 240 +387 61 218 866 Obala Kulina bana 8, Sarajevo
DIREKCIJA: +387 33 724 220 DISPEČERSKI CENTAR: +387 33 724 240 +387 61 218 866 Obala Kulina bana 8, Sarajevo
Privredno društvo za proizvodnju i transport gasa BH-Gas d.o.o. Sarajevo
The company for the production and transport of gas BH-Gas Ltd. Sarajevo
booked.net

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

image_pdfimage_print
BH-Gas d.o.o. Sarajevo

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

BH-Gas d.o.o. u svim svojim segmentima već godinama na­stoji razvijati poslovanje koje je uravnoteženo i podjed­nako odgovorno u sve tri bitne dimenzije: privrednoj, društvenoj i okolišnoj.

BH-Gas d.o.o. Sarajevo pouzdano, blagovremeno i kontinuirano snabdijeva tržište prirodnim gasom i nastoji da taj energent zauzme značajnije mesto na energetskom tržištu Bosne i Hercegovine i samim tim da bude jedan od važnijih činilaca pokretanja ekonomskog razvoja naše zemlje.

Na isti način na koji pruža energetski oslonac privredi i građanima Bosne i Hercegovine, BH-Gas nastoji da doprinese razvoju i blagostanju zajednice u kojoj posluje. Želimo da uspijeh kompanije mjerimo ne samo ostvarenim poslovnim rezultatima, već i onim što činimo za dobrobit zajednice. Naime, politika BH-Gas d.o.o. Sarajevo nije ograničena samo na  povećanje potrošnje prirodnog gasa unutar postojećeg sistema i proširenje gasovodne mreže, već su naše aktivnosti usmjerene, također na stalno unaprijeđenje poslovanja, brinemo se o sigurnosti i zaštiti zdravlja i o sredini u kojoj se nalazimo, ulažemo značajna sredstava u razvoj i edukaciju radnika te pridonosimo vrijednim projektima  u zajednici u kojoj poslujemo.

Time potvrđujemo da je društvena odgovornost naša trajna opredijeljenost. I u godinama pred nama nastojat ćemo biti pouzdan partner zajednici u cjelini aktivno sarađujući i odgovarajući na njena očekivanja. 

error: Content is protected !!